Instructie Verantwoord Alcohol schenken

Beste leden,

Afgelopen periode heeft Stormvogels een vergunning van de gemeente ontvangen voor de drank en horeca wet. Deze vergunning houdt in dat we als vereniging alcoholische drank mogen blijven schenken. Wel moeten alle personen die achter de bar staan een verklaring sociale hygiëne bezitten of een certificaat Instructie Verantwoord Alcohol schenken (http://www.nocnsf.nl/iva).
Dit certificaat is eenvoudig te verkrijgen door op de speciale website van het NCO*NSF de regels door te lezen en aansluiten een test te maken met vragen over de betreffende regels. U kunt de test net vaak opnieuw doen als u maar wilt dus geen zorgen of u slaagt of niet.

Het bestuur vraagt iedereen (boven de 18 jaar) deze instructies door te nemen op de site van NCO*NSF en aansluitende de test te doen. Op deze site (http://www.nocnsf.nl/iva) staat ook nog verder toelichting over het wat/waarom en hoe.
Als de test succesvol is voltooid krijgt u een certificaat. Wij verzoeken u dan vriendelijk deze door te sturen naar pvstormvogels@pvstormvogels.nl.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Het bestuur.