Fotograaf

Beste leden,

afgelopen vrijdag zou er een fotograaf aanwezig zijn om de duiven van onze kampioenen op de foto te zetten. Zoals u wellicht heeft meegekregen is dit helemaal in het water gevallen. De fotograaf heeft aangegeven de afspraak niet te hebben genoteerd in zijn agenda en neemt alle schuld op zich. Toch menen wij als bestuur onze excuses te moeten maken richting u als leden. Wij vinden het bijzonder vervelend dat dit is gebeurd. Juist omdat er vorig jaar problemen waren met de foto´s hebben we dit jaar voor een andere fotograaf gekozen maar helaas ook nu dus weer geen vlekkeloze foto sessie. Nogmaals onze excuses voor de overlast en irritatie die hierdoor is ontstaan.

Omdat sommige leden nog steeds recht hebben op een foto zal de fotograaf a.s. vrijdag om 19.30uur aanwezig zijn om alsnog de duiven op de foto te zetten.

Bestuur P.V. Stormvogels