Inkorven 2016

Beste leden,

a.s. vrijdag, morgen, gaan we weer van start met seizoen 2016. Voor diegenen die niet op de vergadering aanwezig waren nog even het volgende; Het inkorven begint vanaf 18.45, mits er een inkorf ploeg is, iemand van het bestuur en iemand om de klokken aan te slaan. De duiven worden rond 20.15 opgehaald.
Omdat het morgen dus de eerste keer voor 2016 is zullen er bij sommigen nog wat problemen zijn met de klokken, duiven die er nog niet in staan of niet gekoppeld. Mocht dit bij u het geval zijn, mocht er iets aan de klok gewijzigd moeten worden dan moet u er zelf zorg voor dragen dat de duiven niet de mand in gaan voor de aanpassingen in de klok gedaan zijn. Ik zal rond 18.15 aanwezig proberen te zijn om de problemen zsm te verhelpen. Kom dan ook niet op het laatste moment met wijzigingen voor uw systeem zodat ik de kans heb iedereen op tijd te kunnen helpen.

Tot morgen!
Jos Meerkerk