Kloklijsten

Allen,

ik heb zojuist naar iedereen (waar van toepassing) een kloklijst doorgestuurd. Graag de mutaties aangeven zodat deze in de klok verwerkt kunnen worden. Excuses voor de late communicatie maar dat heeft alles te maken met drukte op het werk van zowel Jan, Nico als mijzelf. We doen er alles aan om de klokken zsm op orde te maken maar vragen voor begrip als dit wellicht niet morgen lukt.
Zorg a.u.b. dat morgen de lijsten met de mutaties (indien nodig) EN DE KLOK op de club zijn. Zijn ze er morgen niet dan kunnen we niet garanderen dat dit nog voor het seizoen in orde is, ook weer vanwege de drukke omstandigheden op het werk. Ook hier graag begrip.

Vergeet naast de kloklijst en de klok morgen (de 17e maart) ook de hoklijst en entlijst mee te nemen.

Tot morgen!!

Jos Meerkerk

P.s. mocht u geen kloklijst ontvangen hebben en meent er toch recht op te hebben laat het dan snel even weten.