Mededeling bestuur

Beste leden,

Vrijdag 3 april starten we weer me de eerste vlucht. Iedereen die mee wil doen met de deze eerste vlucht, inkorven vrijdag 3 april, wordt geacht ook aanwezig te zijn voor het laden van de manden. Dit omdat er voor deze vlucht nog geen laadploeg is gevormd/ingepland. Ook voor de opleervluchten, die op het vluchtprogramma staan (of eventueel worden ingelast), geldt dat als u mee wilt doen u verplicht bent om mee te helpen met het laden van de manden. Ook dit omdat er voor de opleer vluchten geen laadploeg wordt ingepland.

Donderdag 19 maart zullen de klokken op orde gebracht worden. Vanaf 19.15uu bent u welkom in het clublokaal om de klokken op orde te laten brengen. Maak hier gebruik van want tijdens het vluchtseizoen zullen we niet zomaar tijd vrij kunnen/willen maken om uw klok op orde te brengen. Vergeet donderdag 19 maart niet om naast de lijst met mutaties ook eventuele chipringen en de klok mee te nemen. Bent u verhinderd laat het dan even weten dan kunnen we voor u een ander moment inplannen.

De computerploeg wil de eerste vlucht van 4 april gewoon klokken. Er zijn heel veel wijzigingen geweest in de apparatuur van de verenging en om problemen te voorkomen bij te tellende vluchten en om alles weer scherp te krijgen hoe het ook al weer ging verzoeken we u hier aan mee te werken en de duiven gewoon in te korven i.p.v. in de mand te stoppen. Ook voor het testen van u eigen systeem is het ten zeerste aan te raden om deze vlucht gewoon te klokken. Er wordt nog gekeken of we ook daadwerkelijk een uitslag gaan maken.

Met vriendelijke groet,
Bestuur P.V. Stormvogels