Update Mega systemen [UPDATE]

Beste leden,

Voor volgend seizoen er een software update voor de mega klokken verplichte daarom is er vrijdag 27 november a.s. gelegenheid om de klokken op de club in te leveren voor deze verplichte update en eventueel onderhoud. Ik wil jullie op het hart drukken te zorgen dat de klok deze avond wordt ingeleverd op de club. Mocht u verhinderd zijn zorg dan iig dat de klok op de club is of komt door hem mee te geven aan 1 van de andere leden.
Voor de BLAUWE en GOUDEN klokken geldt dat ALLEEN de klok hoeft te worden ingeleverd, voor de ZWARTE systemen geld dat ZOWEL KLOK als ONDERBAK/BASISSTATION ingeleverd moeten worden.

Klokken die voor seizoen 2016 niet voorzien zijn van de nieuwe software zullen niet gebruikt mogen worden.
Wanneer u de klokken 27 november niet op de club inlevert voor de verplichte update ben u geheel ZELF verantwoordelijk voor het update van deze klokken en daar zullen dan ook zeer w.s. extra kosten aan verbonden zijn.

Wellicht heeft u vernomen dat er inruilacties lopen voor de Mega systemen. Nico Vink zal ook vrijdag 27 november toelichten kunnen geven op deze acties. Mocht u dus interesse hebben dan kunt met al uw vragen op vrijdag 27 november terecht bij Nico Vink in ons eigen club lokaal.

Mocht u weten van leden die deze mail niet krijgen of lezen dan verzoek ik u vriendelijk de mail door te sturen en/of de boodschap over te brengen. Het bestuur zal ook proberen het aantal leden waarvan bekend is dat ze dit bericht niet lezen te contacten maar beter 2x dezelfde boodschap dan boodschap niet ontvangen.

Namens het bestuur met vriendelijke groet,
Jos Meerkerk

UPDATE; Het lokaal is open vanaf 19.30uur, Nico Vink zal rond 20.00uur aanwezig zijn.