Jaarlingencompetitie PV Stormvogels

Beste leden,

Vorig jaar is er, op initiatief van Pieter Timmer, een jaarlingencompetitie georganiseerd met als winnaar de NL 14-1071828 van Nico van Noordenne (zie ook www.pvstormvogels.nl/2015/jaarlingen.txt). Gezien het enthousiasme, 19 deelnemers in 2015, heeft het bestuur gemeend ook voor dit jaar weer een jaarlingencompetitie te organiseren.
De spelregels zijn heel eenvoudig; U kiest één jaarling waarmee u deel wilt nemen (let op! ook combinaties mogen maar met 1 duif mee doen). De punten van de verenigingsuitslag op de Vitesse (GEEN Vitesse 2), midfond en dagfond vluchten worden opgeteld. De jaarling met het meeste aantal punten is de winnaar van deze competitie. Inschrijving bij ondergetekende is mogelijk tot en met vrijdag 8 april, de kosten bedragen 10 Euro te voldoen bij inschrijving.
Er zal regelmatig, de bedoeling is wekelijks, een stand gepubliceerd worden op de website.
De winnaar wint alle inleg. De uitreiking/huldiging zal plaats vinden tegelijk met de huldiging van de kampioenen.

Met vriendelijke groet,
Jos Meerkerk